Styrax Tonkinensis Resin Extract

Аромат, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Styrax Tonkinensis Resin Extract?

Styrax Tonkinensis Resin Extract е козметична съставка с функция: аромат, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: STYRAX TONKINENSIS RESIN EXTRACT CAS 9000-72-0

Продукти в Savly с Styrax Tonkinensis Resin Extract (2)

Често задавани въпроси

Какво е Styrax Tonkinensis Resin Extract?

Styrax Tonkinensis Resin Extract е козметична съставка с функция: аромат, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Styrax Tonkinensis Resin Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Styrax Tonkinensis Resin Extract?

В Savly има 2 продукта с Styrax Tonkinensis Resin Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Styrax Tonkinensis Resin Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan