Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides

Грижа за косата
● Без риск

Какво е Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides?

Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides е козметична съставка с функция: грижа за косата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: STEARYL DIHYDROXYPROPYLDIMONIUM OLIGOSACCHARIDES

Продукти в Savly с Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides (4)

Често задавани въпроси

Какво е Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides?

Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides е козметична съставка с функция: грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides?

В Savly има 4 продукта с Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Stearyl Dihydroxypropyldimonium Oligosaccharides в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan