stearyl Citrate

Омекотител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е stearyl Citrate?

stearyl Citrate е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: STEARYL CITRATE CAS 1337-33-3

Продукти в Savly с stearyl Citrate (1)

Често задавани въпроси

Какво е stearyl Citrate?

stearyl Citrate е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката stearyl Citrate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има stearyl Citrate?

В Savly има 1 продукта с stearyl Citrate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж stearyl Citrate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan