Stearoxymethicone/ Dimethicone Copolymer

Омекотител, сгъстител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Stearoxymethicone/ Dimethicone Copolymer?

Стеароксиметикон/диметикон кополимер е силиконов съединение. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: STEAROXYMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER

Продукти в Savly с Stearoxymethicone/ Dimethicone Copolymer (7)

Често задавани въпроси

Какво е Stearoxymethicone/ Dimethicone Copolymer?

Stearoxymethicone/ Dimethicone Copolymer е козметична съставка с функция: омекотител, сгъстител, грижа за кожата. Стеароксиметикон/диметикон кополимер е силиконов съединение.

Безопасна ли е съставката Stearoxymethicone/ Dimethicone Copolymer?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Stearoxymethicone/ Dimethicone Copolymer?

В Savly има 7 продукта с Stearoxymethicone/ Dimethicone Copolymer: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Stearoxymethicone/ Dimethicone Copolymer в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan