Spirodela Polyrhiza Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Spirodela Polyrhiza Extract?

Spirodela Polyrhiza Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SPIRODELA POLYRRHIZA EXTRACT CAS 223748-79-6

Продукти в Savly с Spirodela Polyrhiza Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Spirodela Polyrhiza Extract?

Spirodela Polyrhiza Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Spirodela Polyrhiza Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Spirodela Polyrhiza Extract?

В Savly има 1 продукта с Spirodela Polyrhiza Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Spirodela Polyrhiza Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan