Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract

Антимикробен
● Без риск

Какво е Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract?

Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract е козметична съставка с функция: антимикробен. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SPILANTHES ACMELLA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT CAS 90131-24-1

Продукти в Savly с Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract?

Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract е козметична съставка с функция: антимикробен.

Безопасна ли е съставката Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract?

В Savly има 1 продукта с Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan