Sorghum Bicolor Leaf/stem Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Sorghum Bicolor Leaf/stem Extract?

Sorghum Bicolor Leaf/stem Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SORGHUM BICOLOR LEAF/STEM EXTRACT

Продукти в Savly с Sorghum Bicolor Leaf/stem Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Sorghum Bicolor Leaf/stem Extract?

Sorghum Bicolor Leaf/stem Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Sorghum Bicolor Leaf/stem Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sorghum Bicolor Leaf/stem Extract?

В Savly има 1 продукта с Sorghum Bicolor Leaf/stem Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sorghum Bicolor Leaf/stem Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan