Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil

Омекотител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil?

Масло от семена на домат, богато на антиоксиданти и витамини. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SOLANUM LYCOPERSICUM SEED OIL CAS 90131-63-8

Продукти в Savly с Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil (13)

Често задавани въпроси

Какво е Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil?

Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата. Масло от семена на домат, богато на антиоксиданти и витамини.

Безопасна ли е съставката Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil?

В Savly има 13 продукта с Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Solanum Lycopersicum (Tomato) Seed Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan