Sodium Peg-8 Palm Glycerides Carboxylate

Почистващ, пенообразувател
● Без риск

Какво е Sodium Peg-8 Palm Glycerides Carboxylate?

Sodium Peg-8 Palm Glycerides Carboxylate е козметична съставка с функция: почистващ, пенообразувател. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SODIUM PEG-8 PALM GLYCERIDES CARBOXYLATE

Продукти в Savly с Sodium Peg-8 Palm Glycerides Carboxylate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Sodium Peg-8 Palm Glycerides Carboxylate?

Sodium Peg-8 Palm Glycerides Carboxylate е козметична съставка с функция: почистващ, пенообразувател.

Безопасна ли е съставката Sodium Peg-8 Palm Glycerides Carboxylate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sodium Peg-8 Palm Glycerides Carboxylate?

В Savly има 1 продукта с Sodium Peg-8 Palm Glycerides Carboxylate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sodium Peg-8 Palm Glycerides Carboxylate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan