Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate

Пенообразувател, емулгатор, помага на другите да се разтворят
● Без риск

Какво е Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate?

Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate е козметична съставка с функция: пенообразувател, емулгатор, помага на другите да се разтворят. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SODIUM PEG-7 OLIVE OIL CARBOXYLATE CAS 226416-05-3

Продукти в Savly с Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate (2)

Често задавани въпроси

Какво е Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate?

Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate е козметична съставка с функция: пенообразувател, емулгатор, помага на другите да се разтворят.

Безопасна ли е съставката Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate?

В Savly има 2 продукта с Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sodium Peg-7 Olive Oil Carboxylate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan