Sodium Oxidized Starch Acetate/succinate

Овлажнител, филмообразуващ, грижа за косата
● Без риск

Какво е Sodium Oxidized Starch Acetate/succinate?

Sodium Oxidized Starch Acetate/succinate е козметична съставка с функция: овлажнител, филмообразуващ, грижа за косата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SODIUM OXIDIZED STARCH ACETATE/SUCCINATE

Продукти в Savly с Sodium Oxidized Starch Acetate/succinate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Sodium Oxidized Starch Acetate/succinate?

Sodium Oxidized Starch Acetate/succinate е козметична съставка с функция: овлажнител, филмообразуващ, грижа за косата.

Безопасна ли е съставката Sodium Oxidized Starch Acetate/succinate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sodium Oxidized Starch Acetate/succinate?

В Savly има 1 продукта с Sodium Oxidized Starch Acetate/succinate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sodium Oxidized Starch Acetate/succinate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan