Sodium Oleth Sulfate

Сърфактант, почистващ, пенообразувател
● Без риск

Какво е Sodium Oleth Sulfate?

Sodium Oleth Sulfate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SODIUM OLETH SULFATE CAS 27233-34-7

Продукти в Savly с Sodium Oleth Sulfate (4)

Често задавани въпроси

Какво е Sodium Oleth Sulfate?

Sodium Oleth Sulfate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател.

Безопасна ли е съставката Sodium Oleth Sulfate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sodium Oleth Sulfate?

В Savly има 4 продукта с Sodium Oleth Sulfate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sodium Oleth Sulfate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan