Sodium Linoleate

Сърфактант, почистващ, емулгатор
● Без риск

Какво е Sodium Linoleate?

Натриевият линолеат е почистващ и емулгиращ агент, който подобрява текстурата на продуктите. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SODIUM LINOLEATE CAS 822-17-3

Продукти в Savly с Sodium Linoleate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Sodium Linoleate?

Sodium Linoleate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, емулгатор. Натриевият линолеат е почистващ и емулгиращ агент, който подобрява текстурата на продуктите.

Безопасна ли е съставката Sodium Linoleate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sodium Linoleate?

В Savly има 1 продукта с Sodium Linoleate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sodium Linoleate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan