Sodium Laureth-8 Sulfate

Сърфактант, почистващ, пенообразувател
● Без риск

Какво е Sodium Laureth-8 Sulfate?

Sodium Laureth-8 Sulfate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SODIUM LAURETH-8 SULFATE CAS 9004-82-4

Продукти в Savly с Sodium Laureth-8 Sulfate (4)

Често задавани въпроси

Какво е Sodium Laureth-8 Sulfate?

Sodium Laureth-8 Sulfate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател.

Безопасна ли е съставката Sodium Laureth-8 Sulfate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sodium Laureth-8 Sulfate?

В Savly има 4 продукта с Sodium Laureth-8 Sulfate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sodium Laureth-8 Sulfate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan