Sodium Cocomonoglyceride Sulfate

Сърфактант, почистващ, пенообразувател
● Без риск

Какво е Sodium Cocomonoglyceride Sulfate?

Sodium Cocomonoglyceride Sulfate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SODIUM COCOMONOGLYCERIDE SULFATE CAS 61789-04-6

Продукти в Savly с Sodium Cocomonoglyceride Sulfate (3)

Често задавани въпроси

Какво е Sodium Cocomonoglyceride Sulfate?

Sodium Cocomonoglyceride Sulfate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, пенообразувател.

Безопасна ли е съставката Sodium Cocomonoglyceride Sulfate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sodium Cocomonoglyceride Sulfate?

В Savly има 3 продукта с Sodium Cocomonoglyceride Sulfate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sodium Cocomonoglyceride Sulfate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan