Sodium Carboxymethyl Betaglucan

Сгъстител, свързващ
● Без риск

Какво е Sodium Carboxymethyl Betaglucan?

Sodium Carboxymethyl Betaglucan е козметична съставка с функция: сгъстител, свързващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SODIUM CARBOXYMETHYL BETAGLUCAN CAS 9050-93-5

Продукти в Savly с Sodium Carboxymethyl Betaglucan (1)

Често задавани въпроси

Какво е Sodium Carboxymethyl Betaglucan?

Sodium Carboxymethyl Betaglucan е козметична съставка с функция: сгъстител, свързващ.

Безопасна ли е съставката Sodium Carboxymethyl Betaglucan?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sodium Carboxymethyl Betaglucan?

В Savly има 1 продукта с Sodium Carboxymethyl Betaglucan: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sodium Carboxymethyl Betaglucan в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan