Silt (Dead Sea Mud)

Овлажнител, стягащ, абсорбент
● Без риск

Какво е Silt (Dead Sea Mud)?

Silt (Dead Sea Mud) е козметична съставка с функция: овлажнител, стягащ, абсорбент. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SILT

Продукти в Savly с Silt (Dead Sea Mud) (2)

Често задавани въпроси

Какво е Silt (Dead Sea Mud)?

Silt (Dead Sea Mud) е козметична съставка с функция: овлажнител, стягащ, абсорбент.

Безопасна ли е съставката Silt (Dead Sea Mud)?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Silt (Dead Sea Mud)?

В Savly има 2 продукта с Silt (Dead Sea Mud): виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Silt (Dead Sea Mud) в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan