Sida Cordifolia Root Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Sida Cordifolia Root Extract?

Sida Cordifolia Root Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SIDA CORDIFOLIA ROOT EXTRACT CAS 92457-39-1

Продукти в Savly с Sida Cordifolia Root Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Sida Cordifolia Root Extract?

Sida Cordifolia Root Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Sida Cordifolia Root Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sida Cordifolia Root Extract?

В Savly има 1 продукта с Sida Cordifolia Root Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sida Cordifolia Root Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan