Shea butter glycereth-8 esters

Сърфактант, почистващ, емулгатор
● Без риск

Какво е Shea butter glycereth-8 esters?

Shea butter glycereth-8 esters е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SHEA BUTTER GLYCERETH-8 ESTERS

Продукти в Savly с Shea butter glycereth-8 esters (1)

Често задавани въпроси

Какво е Shea butter glycereth-8 esters?

Shea butter glycereth-8 esters е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, емулгатор.

Безопасна ли е съставката Shea butter glycereth-8 esters?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Shea butter glycereth-8 esters?

В Savly има 1 продукта с Shea butter glycereth-8 esters: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Shea butter glycereth-8 esters в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan