Sambucus Nigra Seed Oil

Козметична съставка
● Без риск

Какво е Sambucus Nigra Seed Oil?

Sambucus Nigra Seed Oil е козметична съставка с функция: козметична съставка. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SAMBUCUS NIGRA SEED OIL CAS 68916-55-2

Продукти в Savly с Sambucus Nigra Seed Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Sambucus Nigra Seed Oil?

Sambucus Nigra Seed Oil е козметична съставка с функция: козметична съставка.

Безопасна ли е съставката Sambucus Nigra Seed Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sambucus Nigra Seed Oil?

В Savly има 1 продукта с Sambucus Nigra Seed Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sambucus Nigra Seed Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan