Sambucus Nigra Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Sambucus Nigra Extract?

Sambucus Nigra Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SAMBUCUS NIGRA EXTRACT CAS 84603-58-7

Продукти в Savly с Sambucus Nigra Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Sambucus Nigra Extract?

Sambucus Nigra Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Sambucus Nigra Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Sambucus Nigra Extract?

В Savly има 1 продукта с Sambucus Nigra Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Sambucus Nigra Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan