Salvia Sclarea (Clary) Flower Oil

Аромат
● Без риск

Какво е Salvia Sclarea (Clary) Flower Oil?

Salvia Sclarea (Clary) Flower Oil е козметична съставка с функция: аромат. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: SALVIA SCLAREA FLOWER OIL CAS 84775-83-7

Продукти в Savly с Salvia Sclarea (Clary) Flower Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Salvia Sclarea (Clary) Flower Oil?

Salvia Sclarea (Clary) Flower Oil е козметична съставка с функция: аромат.

Безопасна ли е съставката Salvia Sclarea (Clary) Flower Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Salvia Sclarea (Clary) Flower Oil?

В Savly има 1 продукта с Salvia Sclarea (Clary) Flower Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Salvia Sclarea (Clary) Flower Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan