Rosa Rubiginosa Seed Oil

Омекотител
● Без риск

Какво е Rosa Rubiginosa Seed Oil?

Rosa Rubiginosa Seed Oil е козметична съставка с функция: омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ROSA RUBIGINOSA SEED OIL

Продукти в Savly с Rosa Rubiginosa Seed Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Rosa Rubiginosa Seed Oil?

Rosa Rubiginosa Seed Oil е козметична съставка с функция: омекотител.

Безопасна ли е съставката Rosa Rubiginosa Seed Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Rosa Rubiginosa Seed Oil?

В Savly има 1 продукта с Rosa Rubiginosa Seed Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Rosa Rubiginosa Seed Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan