Pyridoxine Dipalmitate

Антистатик, грижа за косата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Pyridoxine Dipalmitate?

Pyridoxine Dipalmitate е козметична съставка с функция: антистатик, грижа за косата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PYRIDOXINE DIPALMITATE CAS 31229-74-0

Продукти в Savly с Pyridoxine Dipalmitate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Pyridoxine Dipalmitate?

Pyridoxine Dipalmitate е козметична съставка с функция: антистатик, грижа за косата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Pyridoxine Dipalmitate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Pyridoxine Dipalmitate?

В Savly има 1 продукта с Pyridoxine Dipalmitate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Pyridoxine Dipalmitate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan