Pteris Multifida Extract

Антиоксидант, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Pteris Multifida Extract?

Pteris Multifida Extract е козметична съставка с функция: антиоксидант, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PTERIS MULTIFIDA EXTRACT

Продукти в Savly с Pteris Multifida Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Pteris Multifida Extract?

Pteris Multifida Extract е козметична съставка с функция: антиоксидант, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Pteris Multifida Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Pteris Multifida Extract?

В Savly има 1 продукта с Pteris Multifida Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Pteris Multifida Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan