Propylene Glycol Laurate

Сърфактант, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Propylene Glycol Laurate?

Propylene Glycol Laurate е козметична съставка с функция: сърфактант, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PROPYLENE GLYCOL LAURATE CAS 27194-74-7

Продукти в Savly с Propylene Glycol Laurate (2)

Често задавани въпроси

Какво е Propylene Glycol Laurate?

Propylene Glycol Laurate е козметична съставка с функция: сърфактант, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Propylene Glycol Laurate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Propylene Glycol Laurate?

В Savly има 2 продукта с Propylene Glycol Laurate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Propylene Glycol Laurate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan