Propanediol Caprylate

Омекотител, разтворител
● Без риск

Какво е Propanediol Caprylate?

Propanediol Caprylate е козметична съставка с функция: омекотител, разтворител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PROPANEDIOL DICAPRYLATE CAS 1020852-63-4

Продукти в Savly с Propanediol Caprylate (2)

Често задавани въпроси

Какво е Propanediol Caprylate?

Propanediol Caprylate е козметична съставка с функция: омекотител, разтворител.

Безопасна ли е съставката Propanediol Caprylate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Propanediol Caprylate?

В Savly има 2 продукта с Propanediol Caprylate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Propanediol Caprylate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan