Potassium Oleate*

Сърфактант, емулгатор
● Без риск

Какво е Potassium Oleate*?

Potassium Oleate* е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: POTASSIUM OLEATE CAS 143-18-0

Продукти в Savly с Potassium Oleate* (2)

Често задавани въпроси

Какво е Potassium Oleate*?

Potassium Oleate* е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор.

Безопасна ли е съставката Potassium Oleate*?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Potassium Oleate*?

В Savly има 2 продукта с Potassium Oleate*: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Potassium Oleate* в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan