Potassium Laureth Phosphate

Сърфактант, емулгатор
● Без риск

Какво е Potassium Laureth Phosphate?

Potassium Laureth Phosphate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: POTASSIUM LAURETH PHOSPHATE CAS 68954-87-0

Продукти в Savly с Potassium Laureth Phosphate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Potassium Laureth Phosphate?

Potassium Laureth Phosphate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор.

Безопасна ли е съставката Potassium Laureth Phosphate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Potassium Laureth Phosphate?

В Savly има 1 продукта с Potassium Laureth Phosphate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Potassium Laureth Phosphate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan