Polypropanediol

Сърфактант, емулгатор, стабилизатор на емулсията
● Без риск

Какво е Polypropanediol?

Polypropanediol е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, стабилизатор на емулсията. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: POLYPROPANEDIOL CAS 345260-48-2

Продукти в Savly с Polypropanediol (1)

Често задавани въпроси

Какво е Polypropanediol?

Polypropanediol е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор, стабилизатор на емулсията.

Безопасна ли е съставката Polypropanediol?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Polypropanediol?

В Savly има 1 продукта с Polypropanediol: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Polypropanediol в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan