Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate

Грижа за косата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate?

Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate е козметична съставка с функция: грижа за косата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: POLYGLYCERYL-10 EICOSANEDIOATE/TETRADECANEDIOATE

Продукти в Savly с Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate?

Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate е козметична съставка с функция: грижа за косата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate?

В Savly има 1 продукта с Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Polyglyceryl-10 Eicosanedioate/Tetradecanedioate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan