Pinus Pinaster Bark/bud Extract

UV абсорбер, антимикробен, против пърхот
● Без риск

Какво е Pinus Pinaster Bark/bud Extract?

Pinus Pinaster Bark/bud Extract е козметична съставка с функция: UV абсорбер, антимикробен, против пърхот. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PINUS PINASTER BARK/BUD EXTRACT CAS 90082-75-0

Продукти в Savly с Pinus Pinaster Bark/bud Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Pinus Pinaster Bark/bud Extract?

Pinus Pinaster Bark/bud Extract е козметична съставка с функция: UV абсорбер, антимикробен, против пърхот.

Безопасна ли е съставката Pinus Pinaster Bark/bud Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Pinus Pinaster Bark/bud Extract?

В Savly има 1 продукта с Pinus Pinaster Bark/bud Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Pinus Pinaster Bark/bud Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan