Phytonadione Epoxide

Стягащ
● Без риск

Какво е Phytonadione Epoxide?

Phytonadione Epoxide е козметична съставка с функция: стягащ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PHYTONADIONE EPOXIDE CAS 25486-55-9

Продукти в Savly с Phytonadione Epoxide (1)

Често задавани въпроси

Какво е Phytonadione Epoxide?

Phytonadione Epoxide е козметична съставка с функция: стягащ.

Безопасна ли е съставката Phytonadione Epoxide?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Phytonadione Epoxide?

В Savly има 1 продукта с Phytonadione Epoxide: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Phytonadione Epoxide в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan