Phaseolus Angularis Seed Powder

Сгъстител
● Без риск

Какво е Phaseolus Angularis Seed Powder?

Phaseolus Angularis Seed Powder е козметична съставка с функция: сгъстител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PHASEOLUS ANGULARIS SEED POWDER CAS 246536-72-1

Продукти в Savly с Phaseolus Angularis Seed Powder (2)

Често задавани въпроси

Какво е Phaseolus Angularis Seed Powder?

Phaseolus Angularis Seed Powder е козметична съставка с функция: сгъстител.

Безопасна ли е съставката Phaseolus Angularis Seed Powder?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Phaseolus Angularis Seed Powder?

В Savly има 2 продукта с Phaseolus Angularis Seed Powder: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Phaseolus Angularis Seed Powder в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan