Petroselinum Sativum (Parsley) Extract*

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Petroselinum Sativum (Parsley) Extract*?

Petroselinum Sativum (Parsley) Extract* е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PETROSELINUM SATIVUM EXTRACT CAS 84012-33-9

Продукти в Savly с Petroselinum Sativum (Parsley) Extract* (5)

Често задавани въпроси

Какво е Petroselinum Sativum (Parsley) Extract*?

Petroselinum Sativum (Parsley) Extract* е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Petroselinum Sativum (Parsley) Extract*?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Petroselinum Sativum (Parsley) Extract*?

В Savly има 5 продукта с Petroselinum Sativum (Parsley) Extract*: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Petroselinum Sativum (Parsley) Extract* в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan