Petroselinum Crispum (Parsley) Seed Oil

Аромат, маскира миризми
● Без риск

Какво е Petroselinum Crispum (Parsley) Seed Oil?

Petroselinum Crispum (Parsley) Seed Oil е козметична съставка с функция: аромат, маскира миризми. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PETROSELINUM CRISPUM SEED OIL CAS 84012-33-9

Продукти в Savly с Petroselinum Crispum (Parsley) Seed Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Petroselinum Crispum (Parsley) Seed Oil?

Petroselinum Crispum (Parsley) Seed Oil е козметична съставка с функция: аромат, маскира миризми.

Безопасна ли е съставката Petroselinum Crispum (Parsley) Seed Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Petroselinum Crispum (Parsley) Seed Oil?

В Savly има 1 продукта с Petroselinum Crispum (Parsley) Seed Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Petroselinum Crispum (Parsley) Seed Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan