Perfluorodecalin

Разплита косата, разтворител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Perfluorodecalin?

Perfluorodecalin е козметична съставка с функция: разплита косата, разтворител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PERFLUORODECALIN CAS 306-94-5

Продукти в Savly с Perfluorodecalin (4)

Често задавани въпроси

Какво е Perfluorodecalin?

Perfluorodecalin е козметична съставка с функция: разплита косата, разтворител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Perfluorodecalin?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Perfluorodecalin?

В Savly има 4 продукта с Perfluorodecalin: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Perfluorodecalin в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan