Peg-6 Oleate

Сърфактант, емулгатор
● Без риск

Какво е Peg-6 Oleate?

Peg-6 Oleate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-6 OLEATE CAS 9004-96-0

Продукти в Savly с Peg-6 Oleate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Peg-6 Oleate?

Peg-6 Oleate е козметична съставка с функция: сърфактант, емулгатор.

Безопасна ли е съставката Peg-6 Oleate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Peg-6 Oleate?

В Savly има 1 продукта с Peg-6 Oleate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Peg-6 Oleate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan