Peg-2m

Стабилизатор на емулсията, сгъстител, свързващ
● Без риск

Какво е Peg-2m?

Peg-2m е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията, сгъстител, свързващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-2M CAS 25322-68-3

Продукти в Savly с Peg-2m (5)

Често задавани въпроси

Какво е Peg-2m?

Peg-2m е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията, сгъстител, свързващ.

Безопасна ли е съставката Peg-2m?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Peg-2m?

В Savly има 5 продукта с Peg-2m: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Peg-2m в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan