PEG-160 Sorbitan Triisostearate

Сърфактант, почистващ, емулгатор
● Без риск

Какво е PEG-160 Sorbitan Triisostearate?

PEG-160 Sorbitan Triisostearate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-160 SORBITAN TRIISOSTEARATE

Продукти в Savly с PEG-160 Sorbitan Triisostearate (1)

Често задавани въпроси

Какво е PEG-160 Sorbitan Triisostearate?

PEG-160 Sorbitan Triisostearate е козметична съставка с функция: сърфактант, почистващ, емулгатор.

Безопасна ли е съставката PEG-160 Sorbitan Triisostearate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има PEG-160 Sorbitan Triisostearate?

В Savly има 1 продукта с PEG-160 Sorbitan Triisostearate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж PEG-160 Sorbitan Triisostearate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan