PEG-10 Sunflower Glycerides

Емулгатор, омекотител
● Без риск

Какво е PEG-10 Sunflower Glycerides?

PEG-10 Sunflower Glycerides е козметична съставка с функция: емулгатор, омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PEG-10 SUNFLOWER GLYCERIDES CAS 180254-52-8

Продукти в Savly с PEG-10 Sunflower Glycerides (1)

Често задавани въпроси

Какво е PEG-10 Sunflower Glycerides?

PEG-10 Sunflower Glycerides е козметична съставка с функция: емулгатор, омекотител.

Безопасна ли е съставката PEG-10 Sunflower Glycerides?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има PEG-10 Sunflower Glycerides?

В Savly има 1 продукта с PEG-10 Sunflower Glycerides: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж PEG-10 Sunflower Glycerides в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan