Passiflora Incarnata Flower Extract

Защита на кожата, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Passiflora Incarnata Flower Extract?

Passiflora Incarnata Flower Extract е козметична съставка с функция: защита на кожата, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: PASSIFLORA INCARNATA FLOWER EXTRACT CAS 72968-47-9

Продукти в Savly с Passiflora Incarnata Flower Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Passiflora Incarnata Flower Extract?

Passiflora Incarnata Flower Extract е козметична съставка с функция: защита на кожата, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Passiflora Incarnata Flower Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Passiflora Incarnata Flower Extract?

В Savly има 1 продукта с Passiflora Incarnata Flower Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Passiflora Incarnata Flower Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan