Oleth-10 Phosphate

Сърфактант
● Без риск

Какво е Oleth-10 Phosphate?

Oleth-10 Phosphate е козметична съставка с функция: сърфактант. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: OLETH-10 PHOSPHATE CAS 39464-69-2

Продукти в Savly с Oleth-10 Phosphate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Oleth-10 Phosphate?

Oleth-10 Phosphate е козметична съставка с функция: сърфактант.

Безопасна ли е съставката Oleth-10 Phosphate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Oleth-10 Phosphate?

В Savly има 1 продукта с Oleth-10 Phosphate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Oleth-10 Phosphate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan