Octyldodecyl Stearate

Омекотител
● Без риск

Какво е Octyldodecyl Stearate?

Octyldodecyl Stearate е козметична съставка с функция: омекотител. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: OCTYLDODECYL STEARATE CAS 22766-82-1

Продукти в Savly с Octyldodecyl Stearate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Octyldodecyl Stearate?

Octyldodecyl Stearate е козметична съставка с функция: омекотител.

Безопасна ли е съставката Octyldodecyl Stearate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Octyldodecyl Stearate?

В Savly има 1 продукта с Octyldodecyl Stearate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Octyldodecyl Stearate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan