Octoxynol-12

Емулгатор
● Без риск

Какво е Octoxynol-12?

Octoxynol-12 е козметична съставка с функция: емулгатор. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: OCTOXYNOL-12 CAS 9002-93-1

Продукти в Savly с Octoxynol-12 (1)

Често задавани въпроси

Какво е Octoxynol-12?

Octoxynol-12 е козметична съставка с функция: емулгатор.

Безопасна ли е съставката Octoxynol-12?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Octoxynol-12?

В Savly има 1 продукта с Octoxynol-12: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Octoxynol-12 в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan