Nymphaea Stellata Flower Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Nymphaea Stellata Flower Extract?

Nymphaea Stellata Flower Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: NYMPHAEA STELLATA FLOWER EXTRACT

Продукти в Savly с Nymphaea Stellata Flower Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Nymphaea Stellata Flower Extract?

Nymphaea Stellata Flower Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Nymphaea Stellata Flower Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Nymphaea Stellata Flower Extract?

В Savly има 1 продукта с Nymphaea Stellata Flower Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Nymphaea Stellata Flower Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan