Nuphar Luteum Root Extract*

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Nuphar Luteum Root Extract*?

Nuphar Luteum Root Extract* е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: NUPHAR LUTEUM ROOT EXTRACT CAS 90064-33-8

Продукти в Savly с Nuphar Luteum Root Extract* (1)

Често задавани въпроси

Какво е Nuphar Luteum Root Extract*?

Nuphar Luteum Root Extract* е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Nuphar Luteum Root Extract*?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Nuphar Luteum Root Extract*?

В Savly има 1 продукта с Nuphar Luteum Root Extract*: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Nuphar Luteum Root Extract* в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan