Myristyl Stearate

Омекотител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Myristyl Stearate?

Myristyl Stearate е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: MYRISTYL STEARATE CAS 17661-50-6

Продукти в Savly с Myristyl Stearate (2)

Често задавани въпроси

Какво е Myristyl Stearate?

Myristyl Stearate е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Myristyl Stearate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Myristyl Stearate?

В Savly има 2 продукта с Myristyl Stearate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Myristyl Stearate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan