Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid

Стабилизатор на емулсията
● Без риск

Какво е Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid?

Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: LAURYL ALCOHOL DIPHOSPHONIC ACID CAS 16610-63-2

Продукти в Savly с Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid (1)

Често задавани въпроси

Какво е Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid?

Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията.

Безопасна ли е съставката Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid?

В Savly има 1 продукта с Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Lauryl Alcohol Diphosphonic Acid в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan