Laurus Nobilis Fruit Oil

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Laurus Nobilis Fruit Oil?

Laurus Nobilis Fruit Oil е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: LAURUS NOBILIS FRUIT OIL CAS 8007-48-5

Продукти в Savly с Laurus Nobilis Fruit Oil (1)

Често задавани въпроси

Какво е Laurus Nobilis Fruit Oil?

Laurus Nobilis Fruit Oil е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Laurus Nobilis Fruit Oil?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Laurus Nobilis Fruit Oil?

В Savly има 1 продукта с Laurus Nobilis Fruit Oil: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Laurus Nobilis Fruit Oil в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan